wonen in prachtig zelling

Het nieuwbouwplan Zelling bestaat uit een mix van luxe panoramawoningen, splitlevelwoningen en appartementen, allemaal met een vrij uitzicht over de Hollandsche IJssel en/of het nieuw aan te leggen, groene park. Langs de rivier komt een openbaar toegankelijk uitkijkpunt en wordt een wandelpad aangelegd. Aan de dijkzijde komt een royaal, openbaar toegankelijk park. Alle woningen worden gasloos gebouwd voor extra duurzaamheid en wooncomfort.

Panorama woningen

De negen geschakelde panoramawoningen hebben met hun woon- en eetkamer van maar liefst 14 meter breed een schitterend uitzicht over de rivier. De woningen zijn licht, ruim en luxe afgewerkt. Van de circa 148 m2 woonoppervlakte bevindt zich het grootste gedeelte op de begane grond.

Koopwoningen-Nieuwerkerk-aan-den-IJssel-Panoramawoningen-Zelling

Koopwoningen-Nieuwerkerk-aan-den-IJssel-Drielaagse-splitlevel-woning-Zelling

Splitlevel drielaags

De eigenzinnige Splitlevel woningen hebben een speelse indeling die gekenmerkt wordt door niveauverschillen die met elkaar verbonden zijn door trappen. De hooggelegen woonkamer vergroot het uitzicht op de rivier.

Splitlevel tweelaags

Ook de tweelaagse Splitlevel woningen zijn ingedeeld met speelse niveauverschillen en spraakmakende details. Met een terras aan zowel de water- als parkzijde vind je altijd een plekje in de zon.

Koopwoningen-Nieuwerkerk-aan-den-IJssel-Tweelaagse-splitlevel-woning-Zelling

Koopwoningen Nieuwerkerk aan den IJssel - Appartementen - Zelling

Appartementen

Het appartementencomplex bestaat uit 17 appartementen met een gemiddelde woonoppervlakte van circa 130 m2 en een afgesloten parkeergarage in het souterrain. De appartementen hebben een luxe afwerking en extra grote ramen voor een prachtige lichtinval.

Zoekvenster sluiten