Nieuwbouw in Nieuwerkerk aan den IJssel

Zelling

Zelling biedt ruimte aan appartementen, splitlevel woningen en geschakelde panorama villa’s en worden toekomstbestendig (zonder gas aansluiting en energieneutraal) ontwikkeld.

Het appartementencomplex bestaat uit 21 appartementen met een gemiddelde woonoppervlakte van circa 120 m2 en een parkeergarage in het souterrain.

De 32 splitlevel woningen liggen aan weerszijden van het appartementsgebouw en volgen op speelse wijze het profiel van de rivier. Deze woningen variëren in grootte van circa 140 tot 190m2.

De 8 geschakelde panorama villa’s hebben met hun woonkamer van circa 16 meter breed een vrij en panoramisch uitzicht over de rivier. De woningen zijn circa 170 m2 groot. Natuurlijke rietoevers kaderen de buitenruimte van de terrassen van de villa’s.

De verkoop van de woningen start naar verwachting medio 2019. U kunt zich echter nu al registreren als belangstellende voor het project. Na aanmelding wordt u door middel van nieuwsbrieven automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen van het project.

Heb je interesse?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden

Zoekvenster sluiten