Koopproces

Zie jij jezelf al wonen aan de oever van de Hollandsche IJssel? Zo werkt het!

Nieuwbouw Nieuwerkerk aan den IJssel - Planning - Horizontal - Zelling

STAP 1: MELD JE AAN

Op dit moment kun je nog niet kopen, maar je wel inschrijven als geïnteresseerde in dit project. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk account, waarin je jouw woonwensen kunt aangeven. We zijn erg nieuwsgierig hoe jij in Zelling zou willen wonen en welke woningen je het meeste aanspreken. Vul daarom alle vragen zo nauwkeurig mogelijk in. Jouw wensen zijn mede bepalend voor de verdere ontwikkeling van de woningen. Jouw aanmelding is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Na je aanmelding houden we je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en start verkoop van Zelling.
Vul de enquête in en laat ons weten hoe jij hier zou willen wonen.
MELD JE AAN

STAP 2: BOUWNUMMER VOORKEUREN

Vervolgens maken we deze zomer het moment bekend dat je via je persoonlijke account jouw favoriete bouwnummers kunt doorgeven. Dit is vrijblijvend, maar geeft ons alvast een goede indicatie van jouw wensen. Op dit moment kun je via de interactieve kaart op het betreffende nieuwbouwplan in één oogopslag o.a. de kavel- en woonoppervlaktes, plattegronden en prijsranges per bouwnummer bekijken. Op basis daarvan horen we graag op welke bouwnummers je zou willen wonen.

STAP 3: START VERKOOP

Als het project in het najaar van 2020 écht in verkoop gaat, hoor je van ons op welke datum en op welke locatie het officiële verkoopmoment plaatsvindt. Hier ben jij natuurlijk van harte welkom. Je kunt kennis maken met het verkoopteam, ontvangt alle verkoopdocumentatie en kunt al je vragen stellen. Als je een account hebt aangemaakt op de site, houden wij je automatisch op de hoogte van alle informatie rondom de start verkoop.

Zoekvenster sluiten