Comfortabel en duurzaam wonen aan de IJssel

Duurzaamheid betekent onder meer het zinvol omgaan met schaarse middelen zoals energie. Zorg voor het milieu gaat daarbij hand in hand met kostenbesparing en comfort voor de toekomstige bewoners van Zelling.

Een aangenaam en gezond klimaat in je nieuwe woning staat hierbij centraal. We zijn geĆÆnteresseerd in de nieuwste mogelijkheden, maar passen in onze woningen alleen bewezen technieken toe. Bij de ontwikkeling van de woningen in Zelling staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

De toekomst van de stad is natuur. Ze hebben elkaar nodig. Om het stedelijk ecosysteem te versterken en biodiversiteit in de stad te behouden, is natuurinclusief ontwerpen essentieel. Voor plant- en diersoorten, maar ook voor de mens en onze leefomgeving.
Een groene omgeving draagt bij aan de kwaliteit van leven. Het zorgt voor een geliefde, gewaardeerde en gezonde omgeving om te wonen, werken en recreƫren. Het maakt ons weerbaarder tegen stress en negatieve gevoelens, draagt bij aan sneller herstel na ziekte en zorgt voor een beter sociaal klimaat. Daarnaast draagt een groene omgeving bij aan klimaatbestendigheid, het zuiveren van de lucht, beperken van geluidsoverlast en biedt het verkoeling in hete zomers.
In een zorgvuldig ontworpen groene omgeving voelen mensen zich prettig en gelukkig, worden beweging en activiteit gestimuleerd en worden mensen uitgenodigd tot recreatie en sociale interactie. Men sport, speelt en ontmoet elkaar in het park of aan de Hollandsche IJssel.

Zoekvenster sluiten